"Design Verpakt" van 19 november tot 31 december 2009 (Brussel)

Het is weer zover. De eindejaarsfeesten naderen en daarmee ook de vertrouwde rush naar originele cadeaus. Voor de meesten een hoofdbrekende en zenuwslopende bezigheid. Spijtig, want het kan leuk, als u tijdig op zoek gaat en weet waar het aanbod ruim, gevarieerd en bovenal origineel is ?n van alle prijsklassen.

Design Vlaanderen helpt u graag op weg. Gedurende meer dan ??n maand tovert Design Vlaanderen haar Galerie om in een designshop waar geschenken, ontworpen door Vlaamse designers, vanaf 5 ? tot 250 ? te koop worden aangeboden. Er wordt een ruime keuze getoond, gaande van tafelgerei, tot juwelen en kledingaccessoires, verlichting- en andere interieurobjecten, etc...

Tot 31 december, in hartje Brussel (nabij kathedraal).

www.designvlaanderen.be/designvlaanderengalerie

Nu ook in designcenter Winkelhaak in Antwerpen (nabij station): www.winkelhaak.be

Coaster: is een glasonderzetter van gerecycleerde kinderlaarsjes. Kinderlaarsjes zijn al snel de voetjes ontgroeid en zo komen ze bij duizenden op de afvalberg terecht. Wij maken er veelkleurige rubbervellen van die we verwerken tot glasonderzetters en placemats. Zacht, rubberachtig, hygienisch en aangenaam aanvoelend zijn ze, en dat maakt ze tot ideaal materiaal voor glasonderzetters. Een setje bestaat uit 4 ringen van ?8,5 cm, en kost slechts 20 euro. We hebben ook placemats van gerecycleerde kinderlaarsjes. Diameter 37,5 cm, ? 25 euro/stuk.
Deze artikelen zijn ook rechtstreeks verkrijgbaar bij ons in Gent (Gentbruggekouter 5, tel.: 0477/626 343)